Unit

Houtbouw Liessel heeft een unit ontwikkeld, die een oplossing biedt wanneer de klant extra, mogelijk tijdelijke, ruimte aan zijn woning wenst. De unit is voorzien van alle gewenste gemakken. Elektra, water, verwarming en rioolvoorzieningen worden op maat aangebracht. Wanden en vloeren krijgen de afwerking, die gewenst wordt. Met behulp van het zogeheten "plug en play"systeem creëert Houtbouw Liessel voor de klant binnen enkele dagen de extra woonruimte. Wanneer traplopen een probeleem wordt, kan de unit de oplossing zijn. Ook een "mantelzorgwoning" behoort tot de mogelijkheden. Met hoogwaardig geïsoleerde dak-, wand- en vloerelementen, ramen en deuren op maat en waar ze gewenst zijn. Zo kan men langer in de vertrouwde omgeving blijven wonen.

In de afwerking zijn diverse mogelijkheden. Men kan kiezen uit materialen zoals hout of kunststof producten in uiteenlopende maten. De unit kan voorzien worden van alle voorzieningen zoals: sanitair, domotica, zonwering, keuken etc.

 

Bergingen

Houtbouw Liessel stelt bergingen van alle afmetingen samen, met de door de klant gewenste wand- en dakafwerkingen. Geïsoleerd of ongeïsoleerd, met of zonder ramen en met een toegangsdeur die van glas voorzien kan worden. Wij maken de ideale berging op maat en verzorgen indien gewenst de plaatsing. 

left right