Nieuws

Wegens de positieve ontwikkelingen van ons bedrijf is er besloten om het bedrijfspand te Valkenswaard te verkopen. Per 1 december 2019 is het pand aan de Dragonder 39 te Valkenswaard niet meer ons eigendom. Door de groei waren we op drie locaties gevestigd: Dragonder Valkenswaard, De Vest Valkenswaard en Energiestraat Deurne. De productie van de Dragonder is nu verhuist naar onze tijdelijke locatie aan De Vest (bereikbaar via Nuweleind). Hier is extra ruimte gehuurd, dus zij kunnen voorlopig goed vooruit.

Aan de Energiestraat te Deurne was reeds de machinale timmerfabriek huisgevest. Per januari 2020 zijn we gestopt met zelf produceren van kozijnen, ramen en deuren. Prefab elementen kunnen nog steeds inclusief kozijnen, ramen en deuren geleverd worden. De ruimte, welke voorheen was ingericht als timmerfabriek, is omgebouwd om hier ook prefab elementen te produceren. Onlangs hebben we aan de Energiestraat te Deurne extra grond aan kunnen kopen. Hierdoor is het mogelijk geworden om een extra productielocatie te bouwen. De vergunningen zijn binnen en we zijn volop mee met de bouw. We hopen medio september 2020 volledig in Deurne gehuisvest te zijn.

Alles op 1 locatie. Hierdoor worden de lijnen nog korter, wat de samenwerking en kwaliteit bevordert. Hierdoor kunnen we ons als bedrijf verder blijven ontwikkelen. We staan niet stil!

left right