Algemeen

Houtbouw Liessel BV is een flexibel betrouwbaar en innoverend bedrijf dat alle onderdelen van de totale timmerindustrie aanbiedt.
Kozijnen, ramen en deuren worden in de eigen moderne machinale werkplaats gemaakt en voorzien van de gewenste keurmerken. Houtskeletbouw elementen worden in alle maten en vormen geproduceerd en wanneer gewenst voorzien van kozijnen, ramen en deuren met binnen- en buitenafwerking. Dakkapellen in alle maten en vormen, voorzien van alle benodigde extra's zoals dakbedekking, lood of zink, binnen- en buitenafwerking. Dit totaal pakket biedt een meerwaarde voor iedere bouw.

Houtbouw Liessel levert kwaliteitsproducten en denkt mee met de opdrachtgever. Daarnaast richt Houtbouw Liessel zich op het doorontwikkelen van producten, met aandacht voor de nieuwe wet- en regelgeving en technieken. 

Eigen productielijnen

Houtbouw Liessel heeft haar eigen productielijnen voor alle machinale timmerwerken, houtskeletbouw gevelelementen en dakplaten, maar ook voor alle interieur werkzaamheden. Dit biedt de volgende voordelen:

  • alles in één hand, geen afstem verliezen;
  • productie onder ideale omstandigheden;
  • snellere productieprocessen; 
  • alles onder KOMO kwaliteitsgaranties en SKH keurmerk;
  • voorzien van alle gewenste afwerkingen en glas;
  • interieur van ontwerp, productie tot en met montage.

Prefabricage

De hedendaagse bouw vraagt om optimalisatie van het arbeidsproces, kortere productietijden en kwaliteitsnormeringen. Bouwen wordt assembleren, daarom is prefabriceren niet meer weg te denken uit het bouwproces. Ontwerpers en architecten nemen steeds vaker HSB (houtskeletbouw) elementen op in hun ontwerpen. Doordachte detailleringen bieden meer mogelijkheden om luchtdichtbouwen te optimaliseren en om koudebruggen te voorkomen. Ook kunnen EPC (energie prestatie normen) naar een hoger niveau getild worden, wat weer resulteert in een prettig woon en/of leef klimaat. 

Voor wie?

Houtbouw Liessel is er voor iedereen, voor bedrijven, instellingen en particulieren, ook voor U. 

left right